Hvordan kommer jeg mine ømme muskler til livs?

Jeg har altid været meget glad for sport, og har altid gået til en eller anden form for sport. Mine yndslingssportsgrene er dog fodbold og badminton, og det har det altid været. Jeg har nu dyrket disse sportsgrene i mange år efterhånden, men har her på det seneste oplevet et problem med ømme muskler.

Jeg har især ømme muskler i mine ben og arme, som jo typisk er disse dele af kroppen, man bruger til henholdsvis fodbold og badminton. Det jeg ikke forstår er bare, hvorfor det pludselig kommer nu.

Min far har sjovt nok haft det samme problem, dengang han var i min alder, så måske er det i virkeligheden arveligt. Måske er vores knogler bare ikke særlig stærke, og kan derfor ikke holde til særlig meget, hvilket forklarer de ømme muskler. Det der undrer mig er bare, at min far dengang dyrkede sin sport næsten hver dag. Jeg bruger måske i alt fire dage om ugen på min sport.

Derudover sørger jeg faktisk for, at jeg holder fri ca. hveranden dag, så mine ømme muskler kan nå at hvile sig lidt inden næste omgang sport og anstrengelse. Jeg har læst lidt på nettet omkring mit problem, men har indtil videre ikke rigtig kunne finde noget relevant om emnet.

Jeg overvejer derfor at gå til min læge og høre ham, om han kender til problemet, og om han ved, hvad man eventuelt kan gøre ved det. Det er jo ikke særlig smart at gå rundt med ømme muskler, når man er en habil sportsudøver som jeg, og da sport er min store passion, er jeg altså heller ikke meget for at droppe den fuldstændigt.

Hvis det forfærdelige skulle ske, at jeg må droppe min elskede sport pga. nogle ømme muskler, bliver jeg godt gal. Efter choket har lagt sig lidt, vil jeg nok bare komme til at kede mig, da jeg ikke laver andet i mit liv udover arbejde og sport. Så hvad søren skal jeg gå i gang med at lave?

Selvfølgelig har jeg min familie og mine venner, som jeg da også ser engang imellem, men dem kan jeg jo ikke se hver dag. De har jo også deres eget liv, som skal leves, og det skal mine ømme muskler ikke sætte en stopper for.

Jeg har prøvet at få daglig massage omkring mine ømme muskler, men det hjælper ikke præventivt. Er der nogle af jer der ved, hvad jeg ellers kan gøre?

1 thought on “Hvordan kommer jeg mine ømme muskler til livs?

  1. Nu ved jeg ikke, om du har fundet ud af, hvorfor det er du får ømme muskler eller om det er noget mere alvorligt. Ellers vil jeg foreslå dig at prøve Atrogel fra A. Vogel, det skal hjælpe på ømme muskler efter bl.a. træning.
    Held og lykke og jeg håber bestemt ikke, at du blive nød til at opgive din elskede sport.

Comments are closed.