Har akut brug for en frisør i Kastrup – kender du en?

Jeg har et stort problem, som jeg håber I alle kan hjælpe mig med. Forleden dag flyttede jeg fra Gladsaxe til Kastrup, og det er jo i sig selv meget fint, men jeg står nu og leder efter en frisør i Kastrup og er helt på bar bund.

Min tidligere frisør ligger jo i Gladsaxe, og jeg kan ikke tage hele vejen fra Kastrup til Gladsaxe, hver gang jeg skal klippes. Så bliver det jo en dyr fornøjelse, og det har jeg sådan set ikke råd til. Det er jo allerede meget dyrt at gå til frisøren, så spares må der, hvor spares kan. Jeg har derfor brug for en frisør i Kastrup, og det skal være nu.

Min tidligere frisør var rigtig sød og dygtig, og hun var heldigvis også billig. Det er præcis sådan en frisør i Kastrup, jeg leder efter.

Nu er sagen den, at jeg går rigtig meget op i mit udseende og skal derfor klippes en gang hver tredje uge, hvilket fylder en del i budgettet, og jeg har derfor brug for en billig frisør i Kastrup. Jeg er i forvejen på kontanthjælp og har derfor ikke meget at tage af, hvorfor jeg blandt andet også valgte at flytte til Kastrup, da huslejen er lidt billigere her.

Frisøren i Kastrup skal altså være rigtig billig, men samtidig også rigtig dygtig til at klippe mit hår, så det ser smukt og velplejet ud. Mit hår betyder alt for mig, og jeg kan derfor ikke leve med, at mit hår ser grimt ud, hvorfor den helt rigtige frisure er uhyre vigtigt for mig.

Den frisør jeg leder efter i Kastrup skal derfor også være med på moden og gerne være lidt ung også. Jeg kan nemlig godt lide at skifte frisure ofte, da det pifter looket lidt op.

2 thoughts on “Har akut brug for en frisør i Kastrup – kender du en?

  1. Det er altid svært, når man er tvunget til at skifte frisør. Jeg bruger selv en frisør i Kastrup, der hedder frisør Miwa, og hun er super dygtig. Kan klart anbefale hende!

  2. Jeg flyttede selv for et års tid siden, men jeg var så glad for min frisør i Kastrup, at jeg har behold den. Heldigvis var det en mulighed.
    Jeg håber, at du bliver glad for din nye frisør i Kastrup!

Comments are closed.