Træpiller bringer virkelig minderne tilbage

Dengang jeg var barn, fyrede vi altid med træpiller. Jeg kan huske, at jeg syntes, at det var så hyggeligt, og jeg ønskede mig selv et pillefyr, når jeg blev voksen. Nu er tiden så endelig kommet, hvor jeg venter på pillefyret. Jeg bestilte det i går sammen med et læs træpiller, og jeg kan virkelig ikke vente til det kommer. Det er ligesom juleaften for mig.

Min familie har altid betydet meget for mig, og jeg glemmer aldrig de mørke vinterstunder, hvor vi fyrede op i pillefyret med vores træpiller. Jeg glemmer heller aldrig den glæde, man følte, når far kom hjem med et helt læs af dem, som skulle holde vinteren over.

I min familie har vi altid boet lidt alternativt, og vi har derfor aldrig haft radiatorer eller noget, der ligner. Til gengæld har vi haft vores træpiller, og det vidste man da hvad var. Dengang skulle man hen til en form for trælast for at hente dem, men i dag kan man ordne det hele på nettet.

Det var også på nettet, jeg købte mine træpiller, og det var super nemt. Jeg gik bare ind på Land & Fritids netbutik og bestilte varerne der. Jeg fik en ordrebekræftelse med det samme, hvor der stod, at jeg ville få mine varer leveret inden for 3 hverdage. Det er jo helt fantastisk, at de bliver leveret lige til døren, så man slipper for at bære alt det tunge, og så kommer de oven i købet så hurtigt. Det må jeg nok sige!

Derudover er træpiller utrolig miljøvenlige, og det er jo noget, som jeg går meget op i. Jeg har altid elsket naturen og miljøet, hvilket nok stammer fra mine forældre, som virkelig er naturentusiaster. Især i denne tid synes jeg, at det er uhyre vigtigt, at vi værner om miljøet, så vores børn og børnebørn også får samme glæde af det, som vi selv har haft.

Med træpiller sparer man faktisk også utrolig mange penge på varmen, og det kan jo godt betale sig i disse krisetider. Derudover giver de også en ekstrem hyggelig varme. Ingen kan da vove at påstå, at det ikke er hyggeligt med et pillefyr i stuen.

Som sagt, så glæder jeg mig virkelig meget til mine træpiller ankommer, og jeg kan på det varmeste anbefale alle jer derude til også at investere i et pillefyr.

2 thoughts on “Træpiller bringer virkelig minderne tilbage

  1. Jeg giver dig ret i, at der er utrolig mange fordele ved træpiller, og jeg prøver faktisk at overtale min mand til, at vi skal få købt et pillefyr. Han er bare desværre lidt nærig.

Comments are closed.