Super køb af morgenkåber til min mand og jeg

Her i weekenden var jeg en tur inde i byen, og for første gang nogensinde, købte jeg et par morgenkåber til min mand og jeg. Det var faktisk et rigtig godt køb, for hele søndagen slappede vi helt og aldeles af i vores kåber, og da vejret ikke lige frem var det bedste, gjorde det bare dagen endnu mere hyggelig.

Vi havde lejet et par film om fredagen, og havde stadig et par stykker tilbage. Så da vi havde muligheden for at slappe af i vores morgenkåber, var det klart, at vi tog chancen til at tage en dag på sofaen. Man burde egentlig gøre dette langt oftere, og lade sig selv koble fuldstændig af, og ikke lave noget som helt i en hel dag.

Jeg må indrømme, at jeg, mest af alt, havde købt disse morgenkåber for sjov. Jeg har altid tænkt, at det mest var gamle mennesker, der rendte rundt i sådan nogle, men jeg skal dog være den første til at indrømme, at det faktisk er ret behageligt at sidde i sådan en.

Efter et langt, varmt bad, så at tage sin morgenkåbe på, det kunne jeg bestemt godt vænne mig til. Min mand derimod er ikke så godt til at slappe af, da han hellere vil ud og lave noget, men jeg er sikker på, jeg nok skal få lært ham at slappe af på et tidspunkt. Det hjælper dog lidt, når det regner eller sner udenfor, så han på en måde er tvunget til at blive indenfor.

Alt i alt, så er jeg i hvert fald glad for købet af disse morgenkåber. Det kunne være, man skulle købe nogle flere af slagsen, så man havde et par stykker.