Rosenrod og Logona creme gav min mand sin energi tilbage

Min mand er direktør for et mindre importfirma, hvor arbejdsmængden varierer meget. Han løb så ind i en længere periode med mange bestillinger og følte sig nødsaget til at arbejde døgnet rundt. Følgevirkningen var, at han konstant var træt, og hans hud mistede farven. Jeg kendte en del til naturkost og valgte at bestille noget Rosenrod og nogle Logona cremer til ham.

Jeg valgte at bestille disse ting på Natur & Helse hjemmesiden, hvor man sparer 20 % på alle produkter. Jeg har gode erfaringer med dem. De har et stort udbud af naturmidler, heriblandt Rosenrod og Logonaprodukter, og de har altid ydet en god service, når jeg har bestilt.

Min mand fulgte mine råd og brugte dagligt Rosenrod og Logona cremerne. Selv om han arbejdede lige så ihærdigt, fik han meget mere energi og en god hudfarve. Han kunne oven i købet tage nogle timer fri ind imellem og glæde sig over sin fritid. Det er både jeg og mine børn meget glade for.

1 thought on “Rosenrod og Logona creme gav min mand sin energi tilbage

  1. Det er da utroligt, at rosenrod kan have så stor en virkning. Det kan være, at jeg skal give min mand sådan noget, så han får lidt mere energi til at tage opvasken.

Comments are closed.