Lacoste sko og Paul Smith sko – Jeg er også sko fanatiker

Jeg synes at det er lidt morsomt at den mest populære form for fanatisme formentlig omhandler sko. Det kan man jo så sidde og hyggefnise af, men det gør det jo ikke mindre morsomt at jeg faktisk selv er ret ekstrem sko fanatiker. Jeg tror faktisk at det er meget få som ikke vil blive overrasket over størrelsen af min sko samling. Men nu skal det altså handle om to helt fantastiske mærker, nemlig Lacoste sko og Shoe the Bear sko, som er to mærker som jeg før har opdaget for nyligt, hvilke i sig selv er ret fantastisk.

Der her tale om to meget forskellige mærker rent designmæssigt, omend at de ligger nogenlunde i samme prisleje, men jeg må alligevel erkende at jeg har vanskeligt ved at beslutte om jeg holder mest af Lacoste sko eller Paul Smith sko.

Lacoste sko er udført i meget traditionelt design, men de har alligevel fået et lille pift i forhold til hvad man er vand til. Materialerne er mere eksklusive og farverne kan til tider overraske.

Paul Smith sko derimod er meget detaljere og smukt udførte sneakers, udført  i materialer som tydeligvis hører til den dyre ende, hvor for der også er en mindre prisforskel på de to mærker.

1 thought on “Lacoste sko og Paul Smith sko – Jeg er også sko fanatiker

  1. Jeg elsker også mare Paul Smith sko. Jeg har aldrig oplevet sko som dem før og i dag går jeg ikke med andet, det kan jeg ganske enkelt ikke.

    Så jeg vil gerne være med på at sende en anbefaling til den store verden. Så kan det være at de andre skoproducenter kan lære at lave ordentlig sko.

Comments are closed.