Ægget stol jubilæumsmodel – Kan repareres og hvem kan gøre det?

For nogle år siden, da Arne Jacobsens Ægget stol havde 50 års jubilæum, var jeg heldig nok til at få en af de eksklusive 999 jubilæumsudgaver i gave af min far. Hvordan han havde råd til at betale de 81.500 kroner ved jeg ikke, men ikke desto mindre var det den bedste gave jeg nogensinde havde fået.

Jeg er stadig utrolig glad for den, men i forbindelse med en flytning fik den desværre en skade. Jeg har naturligvis fået erstatning fra flyttefirmaet, endda et ganske rimeligt beløb skulle jeg mene, men nu er penge jo ikke alt. Jeg vil have lavet min Ægget stol og det skal gøres ordentligt, men jeg ved ikke hvem jeg skal kontakte i den forbindelse. Jeg har overvejet at ringe til Fritz Hansen og spørge, men det tror jeg nu ikke at jeg får meget ud af.

Således skriver jeg nu her for at spørge jer hvordan jeg reder min elskede Ægget stol. Jeg ved jo at der findes firmaer som specialiserer sig i den slags, men jeg ved jo ikke engang hvad man kalder den slags firmaer.

Så hjælp med at redde min Ægget stol. Skriv en kommentar og fortæl mig hvad du synes at jeg skal gøre.

1 thought on “Ægget stol jubilæumsmodel – Kan repareres og hvem kan gøre det?

  1. Jeg er bange for at det bliver noget af en investering at reparere sådan en Ægget stol, uanset hvor stor skaden er. Sagen er den er den eller de som skal lave den, tager et meget stor ansvar på deres skuldre når de siger ja til sådan en opgave, og derfor koster det naturligvis også ekstra.

    Når det er sagt så kan alt lade sig gøre og der findes rigtig mange som specialiserer sig i den slags. Det er sådan set bare at slå op på de gule sider, men det bliver som sags noget af en investering.

Comments are closed.