Web TV – Der er mange fordele ved Web TV

Jeg er begyndt at overveje Web TV, da jeg lige har læst nogen ret interessant statistiker. Ca. 70 % ser nemlig videoerne helt færdige – og det slet ikke et skidt tal.

En anden fordel ved Web TV er, at man nemt og hurtigt kan uploade en video, og så er den ellers klar til både pc’er, mobiltelefoner, Ipods, og hvad der nu ellers er af elektroniske dingenoter, der har internetforbindelse og selvfølgelig en eller anden form for skræm. Der er jo snart ikke den ting, man ikke kan få med netforbindelse.

Dette gør selvfølgelig Web TV mere og mere spændende, og man kan jo sagtens forstille sig, at se en instruktionsvideo til at lave alle tiders lasagne på sit køleskab. Jeg spår i hvert fald ikke, at kogebøger i den traditionelle forstand har gode fremtidsmuligheder.

Nu er jeg selv lidt ferm i et køkken, og kunne egentlig godt tænke mig at optage en video hvor jeg kokkerer mens mine seere så kan følge mig. Det kunne især være spændende at gøre det live. Det har jeg nemlig aldrig hørt andre gøre. Chancen for at det går galt er der selvfølgelig, men det vil helt sikkert give et kick at vide at hvis man brænder noget på så har alle i hele verden mulighed for at se det, endda live!