Trådløs sender til lyttebøfferne – De må da kunne lade sig gøre

Jeg har de mest fantastiske gamle høretelefoner, fra den gang kvalitet og funktionalitet var vigtigere end design. Det er jo egentlig ret store, men stadig behagelige at have på, og så er lyden bare fantastisk. Det eneste egentlig problem jeg nogensinde har haft det store Jackstik som jo ikke passer til noget mere, og så er jeg også pænt træt at det meget lange kabel. Derfor tænkte jeg også om det mon var en mulighed at installere en trådløs sender og modtager i stedet.

Jeg mener den slags elektronik er jo så småt nu om dage, så det må jo kunne lade sig gøre. Faktisk tænker jeg at det eneste problem måske er strømforsyning, for jeg kan levende forstille mig at de bruger ganske meget strøm og med en trådløs sender oven i så hjælper det jo nok heller ikke.

Men der er jo kun én måde af finde ud af det på og det er ved at prøve sig frem. Således har jeg altså brug for at finde de rette komponenter til dette lille eksperiment, men her kommer jeg altså til kort. For selvom jeg antager at det er en trådløs sender og modtager af en eller anden art som jeg har brug for, så ved jeg jo egentlig ikke mere end det. Jeg ved for eksempel ikke om denne trådløs sender skal køre med analogt eller digitalt signal, hvilke andre typer der findes, eller bare hvor man køber sådan noget.

Således er det jo næppe så enkelt som bare at skaffe en trådløs sender. Der er mange andre overvejelser og jeg ved i virkeligheden ikke hvor jeg skal begynde. Derfor var det også at jeg tænkte at jeg ville skrive her, for det kan jo sagtens være at der er andre som har rodet med den slags, og hvis det er tilfældet, så vil jeg meget gerne høre mere om jeres erfaringer.