Tandlæge Hellerup – har du hørt om en god tandlæge i Hellerup?

Jeg har hørt at der skulle findes en rigtig god tandlæge i Hellerup, men det er nogen tid siden, så jeg kan ikke huske hvor jeg hørte det eller hvem som fortalte mig det. Nu står jeg så i den situation at jeg rent faktisk bor i Hellerup og har fået en dårlig tand, så det ville jo være praktisk hvis jeg kunne finde frem til omtalte tandlæge.

Jeg synes at huske at denne tandlæge i Hellerup var navngivet efter en mand, men endnu vigtigere, og hvor jeg så gerne vil finde frem til lige netop denne tandlæge, er løftet om smertefrihed. Jeg husker at jeg blev fortalt om forskellige ting, som for eksempel tandbehandling ved hjælp af laser, og løftet er som sagt smertefrihed.

Jeg har naturligvis søgt vidt og bredt på nettet, men som man nok kan regne ud, så har jeg ikke haft meget held med min søgen. Så hvis du kender denne tandlæge i Hellerup, så tøv endelig ikke med at give mig besked, hvilket kan gøre ved at skrive en kommentar. Jeg tror nok også at man kan kontakte mig via E-mail, men jeg er ikke sikker. Jeg vil naturligvis ikke have min E-mail adresse sat til offentlig skue.

1 thought on “Tandlæge Hellerup – har du hørt om en god tandlæge i Hellerup?

  1. Jeg tror godt jeg ved hvem denne tandlæge er. Du kan kontakte mig gennem min e-mail i denne kommentar.

Comments are closed.