Skjult videoovervågning – effekten er en anden end videoovervågning

Videoovervågning er jo ikke noget nyt fænomen, men ofte har almindelig videoovervågninger ikke den ønskede effekt. De som i givet fald skal fanges på video, opdager let kameraerne, ikke mindst i situationer hvor der skal skiltes med videoovervågning, og så er det pludselig et let sag at sørge for at man ikke kan blive identificeret ad den vej. Det er her at skjult videoovervågning kommer ind i billedet.

Der vil stadig være situationer hvor at der ifølge dansk lovgivning skal skiltes, men med skjult videoovervågning kan forbryderne jo ikke se hvor kameraerne er placeret, og således burde det som minimum have en afskrækkende effekt.

I den boligforening jeg bor i har vi også fået skjult videoovervågning, omend kun i opgangene, men det har stadig haft meget præventiv effekt. Hvor vi før i tiden havde indbrud jævnligt, har vi siden vi fik installeret skjult videoovervågning kun haft to, og begge gang blev tyven fanget. Det viste sig i øvrigt at være den samme, hvilket nok kan give anledning til lidt undren.

Således er jeg overbevist om at denne fremgangsmåde også kan hjælpe mange andre, hvorfor at jeg skriver dette indlæg, for skjult videoovervågning er nemlig ikke en mulighed som alle er klar over eksisterer.

4 thoughts on “Skjult videoovervågning – effekten er en anden end videoovervågning

  1. Jeg er helt enig med dig i, at skjult videoovervågning er en genial ide, som burde afskrække forbryderne. Desværre er situationen sådan i dagens Danmark, at samtlige forbrydere ikke har noget at miste, og de vil derfor gøre alt for at stjæle de ting, som den pågældende er på jagt efter.

  2. Jeg er en rigtig stor fan af skjult videoovervågning, og jeg synes, at det er ærgeligt, at det ikke er overalt. I så fald ville vores gader og beoelsesområder blive langt mere sikre at befærde sig i.

  3. Jeg er også sikker på, at vi med skjult videoovervågning kan forebygge kriminalitet og skabe tryghed for borgerne

  4. Jeg giver dig helt ret i, at skjult videoovervågning burde være langt mere udbredt, end det er i dag.

Comments are closed.