Har du brug for at låne penge? Her kan du læse alt om at tage lån

Jeg tog et rimelig stort lån for nogle år siden, som jeg stadig betaler af på. Sagen er dog den, at jeg nu står i en situation, hvor jeg har brug for at låne penge, og det ved jeg ikke, om jeg kan få lov til af min bank.

Jeg har nemlig hørt rygter om, at bankerne er blevet utroligt nærige med deres penge, og det er derfor svært for mange at tage et lån. Spørgsmålet er bare, hvis man ikke kan låne penge i banken, hvor kan man så? Folk låner jo ikke penge, medmindre de virkelig har brug for dem.

Jeg har undret mig lidt over dette, altså hvor man kan finde et alternativ til banken, når man har brug for at låne penge. I min søgen faldt jeg over et firma, der hedder Ferratum, hvor man nemt, billigt og hurtigt kan tage et lån.

Det er faktisk sådan, at man som førstegangskunde kan låne 500 kroner helt rentefrit, hvilket jo er lidt penge at spare, hvis man ikke har behov for at tage et lån på mere end 500 kroner. Hos Ferratum kan man dog låne alt mellem 500-4000 kroner, og der kræves ingen sikkerhed for, at man kan låne pengene.

Den eneste in mente der lige er at sige til det er, at for at låne penge skal man være fyldt 21 år, ikke være registreret i RKI og have adresse i Danmark. Er disse betingelser opfyldt, er du godt på vej til at tage dit lån.

Man kan ansøge om lån via sms, og gør man det inden for åbningstiden, får man normalt svar på, om man er berettiget til at låne penge inden for 5 minutter. For mig lyder det i hvert fald som et udmærket alternativ til banken, og jeg tror da helt sikkert, at jeg vil benytte mig af muligheden.

1 thought on “Har du brug for at låne penge? Her kan du læse alt om at tage lån

  1. Hvor var det dog godt, at jeg lige faldt over dit indlæg om lån, for jeg står nemlig i en situation, hvor jeg har brug for at låne penge, og jeg har ikke forstand på, hvordan man tager lån uden om banken.

    Takket være dig vil jeg nu prøve at kontakte Ferratum og høre, om jeg kan tage mit lån hos dem.

Comments are closed.