Billig telefoni gennem fibernet – få billig telefoni af høj kvalitet gennem opkobling til fibernet

Ønsker du billig telefoni så invester eventuelt i fibernet. Fibernet er en god og effektiv løsning, som sikrer dig billig telefoni og en meget stabil og driftssikker opkobling til internettet.

Vil du gerne investere i billig telefoni, som samtidig er kendetegnet ved meget høj hastighed på internet? Hvis det er sådan, du har det, så er investering i et abonnement med fibernet ofte en rigtig god løsning. Fibernettet er en innovativ metode, som er i stand til at levere internet med meget højere hastighed end normalt, hvad enten du skal uploade eller downloade store filer. Dette indlæg vil fortælle lidt mere om fibernet, og hvordan det kan komme dig til gode gennem effektiv og billig telefoni.

Hvad kendetegner billig telefoni med fibernet?
Hvad der primært får fibernet til at skille sig ud fra andre telefoni- og internet-løsninger er denne metodes meget høje hastighed. Teknologien bag dette er, at fibernettet sender og modtager data ved hjælp af laserlys, hvor din internetforbindelse med andre ord er lige så hurtig, som den fart, disse laserlys rejser med.

En yderligere grund til at vælge at bruge en fibernetsordning er, at det er en langt mere stabil forbindelse end traditionelle internetforbindelser. Traditionelle telefon- og internetforbindelser fungerer vha. sendemaster, hvilket betyder, at folk i øde områder med få sendemaster omkring vil have en langt mere svingende internetforbindelse. Fibernettet derimod fungerer vha. nedgravede kabler og så længe, du er opkoblet på dette net, så er det lige meget, hvor du bor, eller for den sags skyld hvor mange andre der benytter det samme fibernet som dig.

Gratis opkobling til fibernettet
Fibernet-ordninger kan i dag købes hos et bredt udvalg af danske telefoni-virksomheder. Fibernettet og de nedgravede kabler er til daglig administreret af TDC. Imidlertid betød en afgørelse i 2010 fra IT- og Telestyrelsen, at TDC skulle gøre disse kabler tilgængelige for husstande, som har fibernetsordninger med konkurrerende telefoni-virksomheder.

Afgørelsen fra Telestyrelsen sagde endvidere, at alle omkostninger i forbindelse med denne opkobling til fibernettet skulle betales af TDC. Den gode nyhed for dig som fibernetskunde er her, at de eneste udgiftsposter, du skal holde øje med, er din abonnementsordning, mens at opkoblingen – som ellers ifølge TDC er en særdeles dyr proces – forestås gratis af TDCs udsendte medarbejdere.

2 thoughts on “Billig telefoni gennem fibernet – få billig telefoni af høj kvalitet gennem opkobling til fibernet

  1. Spændende indlæg! – Jeg vidste i hvert fald ikke, at man kan få billig telefoni ved at koble det til sit fibernet, men det kunne da være, at jeg skulle prøve og høre, om det var muligt for mig.

  2. Interessant at det ligefrem er gratis at blive opkoblet til fibernet. Det kunne være at jeg skulle se lidt nærmere på det.

Comments are closed.