Den kolde jul jeg fik army handsker af min elskede svigerfar

Det er vinter og koldt. Alle mennesker har brug for lidt forkælelse. Jeg var så heldig at få nogle army handsker i julegave, så det er jo altid en god ting. Det var min elskede svigerfar, der gav mig dem. Ham har jeg altid godt kunnet lide.

Historien bag mine nye army handsker er faktisk ret sjov. Det var en mørk decembermorgen. Jeg skulle til at tage af sted på arbejde. Nu skal jeg lige hilse og sige, at der er rimelig langt til min arbejdsplads. Det er intet at kimse af.

Jeg når lige at gå ud af døren, da en kæmpe snestorm dukker op ud af den blå luft. Jeg er jo tvunget til at tage af sted. På daværende tidspunkt, ville det have været rart med nogle dejlige og varme army handsker. De eksisterede bare ikke i mit liv lige dér.

Jeg når ud på min arbejdsplads – fuldstændigt dækket af sne. Folk har kaldt mig ”den afskyelige snemand” lige siden. Her kommer det sjove: Min svigerfar ejer det firma, jeg arbejder for. Så han så mine følelsesløse fingre med det samme. Da jeg åbnede gaven op og så de finde army handsker juleaften, grinte vi. Det var en god jul.