En tæpperenser reddede min hverdag på min arbejdsplads

Jeg er pædagog i en lidt større børnehave, og I kan tro at en flok børn kan svine – man skulle næsten tro at de fik løn for det. Heldigvis har min chef været smart og købt en tæpperenser – og en god en af slagsen.

Jeg havde lidt bange anelser i starten, for den eneste tæpperenser jeg har prøvet, var min farmors og den var på det nærmeste ubrugelig, da den var meget gammel og helt sikkert brugt mere end nødvendigt. Af en eller anden grund har ældre kvinder næsten altid rengøringsvanvid. Jeg håber bravt på at det samme ikke også sker for mig.

Før vi fik tæpperenseren blev vi nødt til, i tide og utide, at banke tæpper udendørs, og det var lige til en dårlig ryg, da det er forholdsvis store tæpper. I hvert fald for en som mig der kun er 1.6 meter. Jeg fik oftest hjælp men til tider blev jeg nødt til selv at bakse med det. Jeg var på det nærmeste helt ødelagt i flere dage. Jeg burde egentlig gå til lægen og få det undersøgt. Jeg har i hvert fald ikke lyst til at have konstante smerter i ryggen.

Gid min chef havde købt vores tæpperenser for længe siden, men det må alligevel have været noget af en investering, da den virkelig er effektiv som man tror det er løgn. Jeg mistænker hende lidt for selv at have prøvet at bakse med tæpperne mutters alene. På den måde har det været penge godt givet ud.

Som en ekstra bonus gør det også at børnehavebørnene bliver helt stille. Langt de fleste har nemlig aldrig set sådan en maskine, og det er jo spændende – især for drengene. Det er sjovt som mænds interesse for mekanik starter så tidligt. Det aner jo reelt ikke noget som helst om det, andet end at den larmer en smule.

1 thought on “En tæpperenser reddede min hverdag på min arbejdsplads

  1. Egentlig bør alle institutioner have en tæpperenser, da jeg er sikkert på, at de fleste ikke få gjort tæpperne ordentligt rene med kun en støvsuger. Jeg tror ikke, at min søns børnehave har en tæpperenser, så det tror jeg, at jeg vil foreslå dem næste gang, jeg er dernede.

Comments are closed.