Jeg overvejer at købe træpiller, men så ønsker jeg mig et pillefyr

Er der nogen, der kender noget til træpiller? Jeg har efterhånden hørt og læst en del om dem, og de lyder til at være rigtig gode som fyringsmateriale, og så har jeg læst, at de er ekstremt miljøvenlige.

Jeg spørger, fordi jeg er rigtig træt af at fryse derhjemme, selvom jeg har alle radiatorerne tændt og skruet helt op på det maximale. Det er bare som om, at de slet ikke varmer overhovedet, og jeg ville derfor købe træpiller, hvis jeg vidste, om det kunne betale sig.

Jeg har hørt at træpiller er rigtig billige at købe, og hvis man bestiller dem på nettet, kan man endda få dem leveret lige til døren, hvilket jo er nødvendigt, når man som jeg ikke har en bil. Det eneste jeg dog er lidt bekymret for er, at jeg jo i så fald også skal ud og købe et pillefyr, og det tror jeg desværre ikke er helt billigt.

Det er jo sådan set lidt af en investeringssag, for hvis jeg køber træpiller og et pillefyr, så skal jeg jo lægge en masse penge til at starte med, men til gengæld kommer jeg til at spare en del på varmeregningen hvert år.

Jeg har snart rund fødselsdag, og der er det jo muligt at ønske sig et pillefyr i fødselsdagsgave. Træpillerne må jeg jo købe selv, men de er heller ikke særlig dyre, så det går nok. Min bror og hans kone har faktisk  et pillefyr stående i deres stue, så min bror må vide, hvordan man får sådan et placeret.

Det er blandt andet fra dem, at jeg har hørt så mange gode ting om træpiller, så de må da kunne hjælpe mig og støtte op om den gode sag. Jeg håber i hvert fald, at jeg får det pillefyr i fødselsdagsgave, så jeg kan holde varmen resten af vinteren.

1 thought on “Jeg overvejer at købe træpiller, men så ønsker jeg mig et pillefyr

  1. Hvornår har du fødselsdag? For jeg kender et sted, hvor man både kan købe pillefyr og træpiller til en god pris, så hvis du er interesseret, må du meget gerne kontakte mig.

Comments are closed.