Hvilken australsk vin er en god vin til kylling?

Jeg har tænkt mig at overraske min kone med en romantisk middag i aften. Hun er lige blevet forfremmet, og jeg synes, at hun fortjener en lille fejring, hvorfor jeg har tænkt mig at lave hendes yndlingsret; kylling. Det eneste problem jeg har lige nu er dog, at jeg ikke er så god til vin, men jeg ved, at hun elsker australsk vin til kylling.

Jeg kunne derfor godt tænke mig at høre fra jer læsere, hvis I kender en god australsk vin, som selvfølgelig er en vin til kylling. Jeg har nemlig ikke rigtig forstand på vin, og derfor kunne jeg godt bruge lidt hjælp.

Det eneste jeg egentlig ved om vin er, at det helst skal passe til den ret, man skal spise, dvs. at når nu konen og jeg skal have kylling, så skal vi også have en speciel vin til kylling. Australsk vin er som sagt konens favorit, men jeg ved faktisk ikke rigtig hvorfor.

Australsk vin er ofte kraftig og fyldig i smagen, og det kan jeg forestille mig vil være en rigtig god vin til kylling. Jeg overvejer at købe en af Lindemans’ vine, for dem er konen og jeg normalt rigtig glade for.

Den vin jeg skal bruge til kyllingen, skal helst være en, der er rimelig nem at skaffe, da jeg skal handle ind på vej hjem fra arbejde, og jeg går ud fra, at det er rimelig udbredt at købe australsk vin.

Som jeg nok har nævnt et par gange nu, kunne jeg godt tænke mig at høre nogle forslag til, hvilken australsk vin, der ville være god som vin til kylling. Så har du en lille vinekspert gemt i maven, eller drikker du bare meget vin, er du meget velkommen til at kontakte mig, inden jeg skal hjem og lave lækker mad til konen.

1 thought on “Hvilken australsk vin er en god vin til kylling?

  1. Nu er det nok ved at være lidt for sent, og jeg har heller ikke den store erfaring vedrørende vin til kylling, men jeg håber da, at du fandt en god vin.

Comments are closed.