Jeg vil gerne ud og rejse og har brug for at tage et mikrolån

Jeg bliver altid lidt smådeprimeret på denne tid af året, og jeg kan mærke, at jeg virkelig trænger til at komme ud og rejse og opleve noget nyt. Jeg har dog ikke sparet nogle penge op til det, da jeg bl.a. lige har købt en ny bil, så jeg overvejer derfor at tage et mikrolån.

Jeg gider ikke at rejse alene, og jeg har derfor lokket min veninde med på rejsen. Problemet er bare, at hun heller ikke har nogle penge, og jeg har lovet hende, at jeg nok skal betale for rejsen, hvis hun lover at tage med. Det kan kun lade sig gøre, hvis jeg tager et mikrolån, eller hvis jeg overtaler hende til også at tage et mikrolån og selv betale for rejsen.

Det tror jeg dog ikke, at hun går med til,  og det er jo sådan set også fair nok. Det er jo mig, der vil have hende med ud og rejse, og så må jeg jo også betale for det, når nu hun ikke selv har råd.

Jeg regner med, at rejsen vil koste mig omkring 5000 kroner, hvis jeg også skal betale for min venindes billet, hvilket det nok ender med. Da jeg ikke regner med, at lånebeløbet bliver større end de 5000 kroner, går jeg ud fra, at jeg sagtens kan tage et mikrolån.

Jeg er trods alt over 21 år og aldrig registreret som en dårlig betaler eller noget som helst, og jeg kan derfor ikke se, hvorfor det ikke skulle være muligt for mig at tage et mikrolån.

Et mikrolån er jo et relativt lille lån, som man hurtigt betaler tilbage, og det kan jeg også sagtens. Jeg håber i hvert fald, at jeg snart kan komme ud og rejse sammen med min veninde og opleve noget nyt.