Jeg havde brug for et hurtigt lån – et online lån – til mit spil

Jeg blev sat i en situation for ikke så lang tid siden, hvor jeg var nødt til at tage et hurtigt lån. Det var ikke et specielt hårdt valg, men problemet lå i, at jeg ikke var i nærheden af en computer med net, og det skulle være et online lån.

Jeg spillede et computerspil på nettet, hvor der var et krav på, at man skulle betale hver måned for at få lov til at spille. Af en eller anden grund var min konto tom, så jeg havde brug for et hurtigt lån – et online lån. Da jeg så, jeg ikke kunne logge ind i mit spil, gik jeg næsten i panik. Jeg havde lovet at mødes med nogle venner derinde.

Idet jeg gik ind for at tage et online lån, gik strømmen i huset. Der var mørkt og stille. Jeg måtte først gå ned og tænde for strømmen og derefter finde et sted at tage et hurtigt lån. Jeg havde dog ingen idé om, hvordan jeg fik lyset tændt igen.

Efter noget tid fandt jeg frem til de forskellige kontakter der lod lyset vende tilbage til mit lille hjem. Nu måtte jeg op og tage det online lån. Jeg tændte for computeren – men nettet var nede. Jeg havde brug for et hurtigt lån nu.

Hvis jeg skulle tage et hurtigt lån, så ville det ikke være her. Jeg tog overtøj og sko på og skyndte mig udenfor i frostvejret. Jeg løb så hurtigt, jeg kunne og nåede til sidst til min kammerats hus. Jeg ruskede i ham, og fortalte ham, at jeg havde brug for et online lån.

Jeg fik lov til at komme indenfor. Jeg greb min vens computer og tog et hurtigt lån – et online lån. Jeg kunne mærke, jeg begyndte at slappe mere af. Jeg smuttede hjem igen. Nettet var vendt tilbage, så nu var det tid til at spille.