Ny kur: Urter og pukka te i lange baner

Efter jeg i  mange år har levet utroligt usundt, har jeg nu besluttet mig for, at der skal ske noget nyt. Måske skyldes det min alder, men når jeg fx spiser slik og søde sager, så kan jeg mærke ubehag i hele min krop. Jeg har læst, at hvis man vil blive sund og få udrenset sin krop, så skal man bare spise en masse urter og drikke pukka te i lange baner.

Det er jeg så begyndt på, og jeg kan allerede mærke en stor forskel på mit helbred, men jeg spiser også en masse urter lige for tiden. Jeg vidste faktisk ikke, at pukka te var så sundt, før jeg læste om det i en artikel og ikke nok med det, så smager det jo faktisk også rigtig godt.

Selvfølgelig skal der mere til end blot at spise urter og drikke pukka te, men de to ting er i hvert fald en vigtig del af det at være sund. Jeg prøver selvfølgelig også at spise nogle velovervejede og sunde måltider, og så er det jo rigtig lækkert, at man kan give maden noget ekstra smag ved at komme urter i.

Jeg har altid været den type, der kun har smagt maden til med salt og peber, men nu har jeg altså virkelig fået øjnene op for også at integrere urter i madlavningen.

Jeg føler mig også rigtig godt tilpas, når jeg sidder og nyder min pukka te. Inden jeg fik den her ide om, at jeg skulle til at være sund, drak jeg altid kun almindelig te, og man kan virkelig smage forskel på kvaliteten.

Sammenlignet med almindelig te smager pukka te helt anderledes. Det smager virkelig af noget, hvorimod almindelig te ofte har en tildens til blot at blive bitter. Jeg har endda fundet ud af, at det giver en fantastisk smag, hvis man kommer urter ned i sin pukka te.

2 thoughts on “Ny kur: Urter og pukka te i lange baner

  1. Det lyder da som en rigtig god ide, at du er begyndt at drikke pukka te. Jeg har selv drukket det i mange år og kunne aldrig finde på at stoppe med at drikke det.

  2. Urter er utrolig sunde, da de giver vitaminer og næringsstoffer til kroppen, og jeg forstår ikke, hvorfor der ikke er flere mennesker, der bruger urter i mad fx.

Comments are closed.