Epson blækpatroner eller Epson lasertoner til printeren?

Jeg modtog en dag en indbydelse til bryllup fra min veninde Anne, som jeg har kendt siden min barndom. Jeg har ikke set hende i mange år, så jeg blev rigtig glad for at blive inviteret. Jeg havde straks idéer til en selskabssang. Den skulle illustreres med sjove billeder fra vores barndom, som jeg fandt i de gamle gemmer på loftet og fik scannet ind. Jeg må indrømme, jeg morede mig rigtig meget med at skrive sangen. Jeg sørgede for, at teksten og billederne kommenterede hinanden på komisk vis og forestillede mig, hvordan folk ville more sig over det.

MEN – for selvfølgelig er der et men – da jeg klikkede “print” skete der ikke noget. En rød lampe lyste på min printer. Den manglede blæk. Jeg måtte huske at købe noget med hjem. Jeg tjekkede – det var en Epson printer, okay, så Epson blækpatroner. Jeg skrev det ned på en blok.

Epson blækpatroner/Epson lasertoner – potato/tomato

Selvfølgelig glemte jeg alt om de Epson blækpatroner, og det var først samme uge som brylluppet, at jeg havde tid til at printe. Ved siden af printeren lå blokken – stadig med ordene: Epson blækpatroner. Jeg slog mig selv i panden, greb blokken og styrtede ud i bilen. Forpustet kom jeg ind til den første forhandler: Epson blækpatroner? Nej, dem har vi desværre ikke flere af. Næste butik – Epson blækpatroner? Ja, de havde dem! Hurra! Hjem og igang.

Men nej. Først nu gik det op for mig, at printeren ikke skulle bruge Epson blækpatroner men Epson lasertoner. Hvor dum kan man være? Og nu kunne jeg ikke nå butikkerne før lukketid. Hvad gør jeg? Jeg tastede “Epson Lasertoner” ind i Google og vupti fandt jeg en online butik der ville levere Epson Lasertoner lige til døren. Min ordre med Epson Lasertoner ankom fredag. Jeg nåede med nød og næppe at få alle sange printet ud til brylluppet. Og ja, gæsterne kunne godt lide sangen og min veninde var rigtig glad.

Til jer andre, der af uransagelige årsager heller ikke kendte forskellen på Epson lasertoner og Epson blækpatroner, får I forskellen forklaret her: Epson Blækpatroner bruges til de mest almindelige printere og fungerer ved at små dråber blæk bliver skudt ned på papiret. Epson Lasertoner bruges til lidt større printere, hvor et pulver (toner) bliver opvarmet, så det kan binde til papiret. Det er mere effektivt, og altså derfor min mand havde valgt at købe en printer, der skulle bruge Epson lasertoner.

1 thought on “Epson blækpatroner eller Epson lasertoner til printeren?

  1. Det var da godt, at du nåede at få dine Epson lasertoner i tide! Og at gæsterne kunne lide sangen:)

Comments are closed.