Der er kommet en ny dyrehandel, der sælger fantastisk dyrefoder

Der er lige kommet en dyrehandel, der hvor jeg bor, og det er jo fantastisk, når man som jeg har en masse dyr, som kræver en masse forskelligt dyrefoder.

Jeg bor lidt uden for centrum af en storby, og her har der faktisk aldrig været en dyrehandel før, så alle de gange, jeg har skulle købe nyt dyrefoder til min små kræ, har jeg været nødt til at køre en lang tur ind til byen for at købe det. Det er i sig selv lidt besværligt, når man som jeg ikke har nogen bil og derfor har været nødt til at tage bussen.

Det er desuden lidt besværligt og uhandy at slæbe flere kilo dyrefoder med hjem i bussen, og jeg er derfor lykkelig for, at der nu er kommet en dyrehandel i det område, jeg bor i.

I går var jeg nede i vores nye dyrehandel for at tjekke den ud, og så tænkte jeg, at nu jeg alligevel var derhenne, kunne jeg jo lige så godt købe noget dyrefoder til mine dyr. Da jeg både har hunde, katte, marsvin og kaniner, er der rigeligt dyrefoder, der skal købes ind.

Dyrehandlen er faktisk ret stor, og der var en hel gang kun med hundemad, en hel gang med kattemad og en hel gang kun med mad til gnavere. Det var et syn, der bragte et smil på mine læber, og da jeg så oven i købet så, at man kunne tage sine dyr med hen til butikken og få råd og vejledning om den rigtige kost, blev jeg overlykkelig.

Det har jeg i hvert fald tænkt mig at gøre, for jeg har hørt, at det er en rigtig god måde at få gode råd om dyrefoder på. I hvert fald hvis man har en dyrehandel, der har forstand på den slags.

4 thoughts on “Der er kommet en ny dyrehandel, der sælger fantastisk dyrefoder

  1. Hvad er det den nye dyrehandel hedder, og hvor ligger den? Jeg leder nemlig efter en dyrehandel, der kan rådgive mig lidt om, hvilket dyrefoder jeg skal købe til mine små pus.

  2. Jeg synes, at det er rigtig vigtigt, hvilket dyrefoder man vælger at købe til sine dyr. Jeg plejer at sige, at man ikke skal give sine dyr noget, som man ikke selv ville finde på at spise 😉

  3. Det lyder da som om, at det er en rigtig god dyrehandel, du har fået dig. Hvor ville jeg dog ønske, at det var mig, der boede tæt på sådan en.

  4. Der ligger også en rigtig god dyrehandel, der hvor jeg bor, men jeg synes desværre, at der er langt imellem de gode af slagsen.

Comments are closed.