Jeg vil bestille billeje i Malaga på vores kommende ferie

Jeg skal meget snart på ferie det samme sted for tredje år i træk sammen med min kæreste, og jeg overvejer kraftigt, om vi skal bestille billeje i Malaga, som er min og min kærestes nye yndlingsdestination.

Vores overvejelser omkring at finde en lejebil går på, at sidst vi var dernede, fungerede det rigtig skidt med den offentlige transport. Enten gik de for tidligt eller alt for sent, og det tvivler jeg på, min tålmodighed kan holde til en gang mere. Sidst var min kæreste også ved at være godt træt af at jeg brokkede mig sådan hele tiden.

Det var ikke så slemt første gang, vi var på ferie sammen, men jeg frygter, det i år bliver lige så slemt. Så vi håber meget, vi kan undgå for meget brok fra min side, hvis vi finder en billeje i Malaga i stedet for.

Det er kun mig, der har kørekort, så jeg er dog lidt nervøs for, om det vil gå godt at køre rundt med en lejebil i Malaga, som trods alt ikke er helt ukendt område, men som jeg jo heller ikke er vant til at køre i.