Jeg overvejer at melde mig ind i bestyrelsen til min fagforening

Jeg har i lang tid gået og overvejet, om jeg skulle melde mig ind i bestyrelsen i min fagforening. Jeg har altid været et ganske tilfreds medlem, men det kan jo aldrig skade at være med til at påvirke udviklingen og dagsordenen.

Mine betænkninger går på, at jeg ikke ved, om jeg har tid, og da min far selv har siddet i netop denne bestyrelse, ved jeg nemlig, at det tager meget af ens fritid.

Det er umiddelbart ret nemt at komme ind i bestyrelsen, fordi min fagforening er ret åben over for sine medlemmer, hvilket jeg synes er rigtig godt. Man skal selvfølgelig først vælges og godkendes, før man kan komme ind i bestyrelsen, men generelt passer det med, at der er pladser til de, der stiller op.

Det er lidt vigtigt for mig at understrege, at jeg på ingen måder er utilfreds med min fagforening, som faktisk har hjulpet mig meget igennem i løbet af hele mit arbejdsliv, lige fra da jeg blev færdig med uddannelsen til jeg blev fyret fra forrige arbejde og måtte på dagpenge, til da jeg havde små problemer med mine lønsedler.