Forklaringen på hvorfor min far ejer så mange jakkesæt

Min far fortalte mig en lidt sjov historie om, hvorfor han har så mange habitter hængende i sit skab, og hvorfor han stadig har nogle jakkesæt hængende, som han ikke engang kan passe længere.

Historien var, at han, da han blev konfirmeret, havde et jakkesæt på for første gang i sit liv, og blev så glad for det, at han besluttede sig for at han aldrig ville gå i andet. Det ville min farmor og farfar dog ikke give ham lov til, så min far begyndte i stedet for at samle på dem, og i dag har han over fyrre hængende, som han bare ikke nænner at smide ud.

Heldigvis har han passet rigtig godt på dem alle sammen, og han har sagt til mig, at jeg gerne må låne dem, hvis jeg passer godt på dem.

På et tidspunkt overvejede min far faktisk at blive skrædder, men det var nok meget godt, det ikke skete, for så tror jeg ikke, vi ville have kunnet været i vores hjem for alle de jakkesæt.