Jeg har købt min første army T-shirt, men bestemt ikke den sidste

Jeg har længe gået og flirtet med militærtøj, og nu har jeg endelig taget det første skridt og købt en super fed army T-shirt. Den er mørkegrøn og jeg føler mig dobbelt så meget mand når jeg har den på.

Så min nye army T-shirt kan meget vel gå hen og blive startskuddet til en større samling af militær tøj. Foreløbig har jeg en masse army tøj jeg gerne vil have og det er næsten som at være et barn i en slikbutik når jeg besøger en webshop som har en masse militærtøj.

Det næste jeg planlægger at købe er et par solbriller a la dem Tom Cruise har på i Top Gun. Så bliver det ekstra fedt at ligge på standen, og nu virker sommeren om muligt endnu længere væk.

Nå, jeg vil iføre mig min nye army T-shirt og være ekstra macho når min kæreste kommer hjem fra hendes arbejde. Jeg har nemlig på fornemmelsen at hun også godt kan lide når jeg har militær tøj på.