Tilbehør til ventilationsanlægget skal give mig bedre indeklima

Så skal jeg nok love for, at det er blevet varmt! Det er dejligt at se, at solen ikke helt har glemt, at vi eksisterer, men samtidig er det også den samme årlige påmindelse om, at varmt vejr kræver ordentlig udluftning! Jeg har været ude for at kigge på tilbehør til ventilation, for mit kontor er simpelthen ulideligt at sidde i, når solen skinner så kraftigt.

Ud over at det naturligvis er svært at sidde indenfor, når solen råber på, at man skal komme ud og nyde det gode vejr, så er det også forfærdeligt, når indeklimaet er virkelig dårligt. Jeg får hovedpine og bliver i dårligt humør, når der ikke er ilt i rummet. At åbne vinduet virker kun, hvis der ikke er vindstille udenfor.

Jeg ved godt, at man ikke kan regne med det gode sommervejr, men det ville undre mig, hvis vi ikke får flere af de varme sommerdage, så nu har jeg taget konsekvensen. Der skal købes tilbehør til ventilationen, så mit indeklima kan blive optimalt! Det kan godt være, at jeg er lidt sart med hensyn til mit arbejdsmiljø, men det er i forvejen svært at sidde så mange timer foran en skærm. Det er der jo ingen mennesker, der er skabt til. Det mindste, jeg kan gøre, er at sørge for at det er rart at arbejde.

Derudover er jeg også lidt af en handymand. Jeg synes faktisk, at det er lidt hyggeligt at shoppe tilbehør til ventilation. Det gælder om at finde det rigtige tilbehør til ventilationsanlægget, så jeg ikke står om et år og skal ud efter nyt tilbehør.

Jeg forstår slet ikke de chefer, der ikke går op i ordentlig ventilation på arbejdspladsen. Jeg lærte faktisk først om håndtering og opbyggelse af ventilationsanlæg, fordi der manglede vigtigt tilbehør til anlægget på en gammel arbejdsplads, som chefen ikke ville reparere. Det ville jeg til gengæld gerne, og nu kan jeg også lave mit eget.

1 thought on “Tilbehør til ventilationsanlægget skal give mig bedre indeklima

  1. Hvis du har forstand på ventilationsanlæg og tilbehøret til det, så må du meget gerne komme forbi vores arbejdsplads og installere noget, der kan redde os fra den hede og dårlige luft, som vi ofte trækkes med! Jeg er bange for, at min chef er en af de chefer, der ikke ser nogen grund til at installere et ordentligt ventilationsanlæg. 🙁

Comments are closed.