Tåringe er igen blevet populære – her køber jeg mine tåringe

Som alle andre piger elsker jeg mode, tøj, smykker, hårpynt etc., men ligesom i alle andre brancher, kan eksperter godt være uenige, og i modebranchen er der ofte stor uenighed om, hvad der er moderne, og hvad der er yt. For mit vedkommende er tåringe så in, som noget kan blive, og ternede shorts er yt.

Jeg kan huske, dengang jeg var lille, hvor vi piger elskede at smykke os ud med en masse forskellige smykker, især tåringe og ankelkæder, og vi havde ingen anelse om, om det var moderne eller ej. Nogle gange ville jeg ønske, at det var lige så nemt i dag, men det er jo vigtigt at følge modens tendenser.

Jeg har altid været ret vild med tåringe, og det er jeg stadig, og det er med stor stolthed, at jeg nu kan sige, at tåringene altså er tilbage på moden!

Forestil jer en varm sommer, et sommerligt outfit, bare tæer og en ankelkæde og to tåringe – en på hver fod. Så bliver det altså ikke meget mere moderigtigt! Jeg har allerede testet looket af et par gange her for en lille uges tid siden, da vejret stadig var sommerligt, og det fungerede virkelig godt.

Jeg fik ret meget opmærksom, og der var sågar en pige, der kom hen til mig midt på gaden for at spørge mig om, hvor jeg mon havde købt mine tåringe henne.

Jeg afslører ellers aldrig, hvor jeg køber mit tøj, mine smykker og andet modegejl henne, men denne gang kunne jeg altså ikke dy mig, og nu vil jeg sågar også afsløre det over for jer læsere. Jeg køber nemlig mine tåringe hos Rosila.dk – så er det sagt! Tag endelig et smut forbi deres hjemmeside – det er nogle rigtig fede smykker, de har.