Har du erfaring med at tage et sms lån? Jeg har brug for hjælp

Jeg har et spørgsmål, som jeg godt kunne tænke mig at stille til jer læsere. Har du erfaring med sms lån? I så fald må du meget gerne kontakte mig her på bloggen.

Sagen er nemlig den, at jeg har brug for at låne nogle penge her og nu, og da min bank ikke vil lade mig låne penge hos dem, er jeg jo nødt til at låne dem hos Ferratum, hos hvem man kan tage et sms lån, som gør det muligt at få pengene sat ind på kontoen ualmindeligt hurtigt, hvilket lige præcis er den løsning, jeg leder efter.

Jeg har dog aldrig selv prøvet at låne penge, og slet ikke i form af et sms lån hos en privat lånevirksomhed, og jeg kunne derfor rigtigt godt tænke mig at høre fra dig, hvis du kan fortælle mig lidt om, hvordan ansøgningsprocessen forløber, hvor mange penge man kan låne osv.

Jeg er faktisk lidt i tvivl om, hvorvidt jeg overhovedet er berettet til at tage et sms lån eller ej, men jeg vil i hvert fald prøve ad. Kontakt mig endelig hvis du ved noget.

5 thoughts on “Har du erfaring med at tage et sms lån? Jeg har brug for hjælp

  1. Du er berettet til at tage et sms lån, hvis du er over 21 år, dansk statsborger og ikke registreret som en dårlig betaler i fx RKI. Dette er dog de generelle regler, så det kan selvfølgelig godt være, at reglerne er lidt anderledes, der hvor du har tænkt dig at låne penge henne.

  2. Nu kan jeg se, at der er andre, der har skrevet, men jeg har også taget et sms lån her og der, og du kan bare spørge, hvis der er noget konkret, du vil vide.

  3. Nej Signe. Jeg valgte at ansøge om et SMS lån og fik af den vej styr på økonomien i sidste ende.

Comments are closed.