Diætist og kostplan: Goddag vægttab!

Mit nytårsforsæt i år var, at jeg skulle tabe mig 10 kilo og komme ned på min drømmevægt, men indtil videre har jeg desværre ikke fået gjort så forfærdeligt meget ved det. Da jeg gerne vil se godt ud, når jeg skal på badeferie her til sommer, har jeg besluttet mig for at kontakte en diætist, så jeg kan få lagt en kostplan.

Jeg er en af de typer, der ikke kan finde ud af at tabe sig, medmindre jeg har en kostplan, som jeg skal følge til punkt og prikke. Ellers kan jeg simpelthen ikke overholde kuren, og jeg har derfor indset, at jeg bliver nødt til at kontakte en professionel diætist, hvis jeg nogensinde skal tabe mig.

Min mor har en veninde, som er diætist, og hende har jeg tænkt mig at kontakte. Hun virker rigtig dygtig og har mange års erfaring i at skræddersy den perfekte kostplan, og det er jo lige præcis det, jeg har brug for.

Jeg har tænkt mig at kontakte min kommende diætist i løbet af denne uge, så jeg hurtigst muligt kan få lagt en kostplan og komme i gang med mit vægttab, så jeg kan se godt ud, når jeg skal på ferie til sommer.