Jeg står for planlægningen af vores julefrokost og andre events

Selvom man umiddelbart skulle mene, at der er uendeligheder til næste julefrokost, så er der faktisk ikke ret mange andre events, der afholdes før den årlige julefrokost.

I min vennekreds er det mig, der står for at arrangere samtlige events, og det gør altså, at man bliver nødt til at se ret langt frem i tiden, hvis man skal kunne nå det hele. Her er det altafgørende at være i god tid, og det er nok derfor, det er mig, der i sin tid blev valgt til at være den, der står for disse arrangementer.

Jeg har ikke ret mange events, som jeg skal arrangere inden den årlige julefrokost, som selvfølgelig er årets højdepunkt. Det eneste jeg sådan set skal stå for er vores sommerfest og halloween-festen.

Julefrokosten er som sagt årets højdepunkt, og det er derfor her, jeg vil lægge mine kræfter, og det er jo perfekt, da de to andre events ikke kommer til at tage særligt meget af min tid. I år vil jeg gerne lave nogle arrangementer, som mine venner aldrig har set før, så hvis du har nogle forslag, er du velkommen til at kontakte mig her på bloggen.

1 thought on “Jeg står for planlægningen af vores julefrokost og andre events

  1. Jeg synes godt nok, at det virker som om, at der er umådeligt mange events inden julefrokosten, men det er måske, fordi det er familiearrangementer det hele.

Comments are closed.