Hvilken slags strøelse skal jeg købe til min nye hest?

Jeg har snart fødselsdag, men da nogle familiemedlemmer er ude og rejse på selve dagen, holdt jeg min fødselsdag her i sidste weekend, og der fik jeg verdens bedste fødselsdagsgave, nemlig en hest! Nu er problemet bare, at jeg skal have købt noget strøelse til den, så den får de bedste vilkår i stalden.

Jeg har altid ønsket mig en hest, så det er lidt af en drøm, der er gået i opfyldelse, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at sørge for, at den har det så godt som muligt hos mig. Derfor skal den kun have strøelse af den bedste kvalitet, men hvor finder jeg det?

Jeg har hørt, at man kan bruge træpiller som strøelse, da det har en god sugeevne, og det ville jo være ideelt, da mine forældre fyrer med træpiller i pillefyret. Jeg ved dog ikke helt, om det er rigtigt, at man kan bruge dem som strøelse, og jeg kunne derfor godt tænke mig at høre, om der er nogle af jer læsere, der ved, om det rent faktisk er rigtigt.

2 thoughts on “Hvilken slags strøelse skal jeg købe til min nye hest?

  1. Jeg kan anbefale dig at købe strøelsen online hos DLG – det gør jeg selv, og det er super nemt og billigt.

  2. Jeg har ikke så meget forstand på strøelse, det er normalt min mor, der køber det, men jeg vil meget gerne høre, hvad du ender med at gøre.

Comments are closed.