Hvordan kan jeg låne penge hurtigst muligt?

Jeg har et lille økonomisk problem. Jeg har brug for at låne nogle penge, men min bank vil ikke låne penge til mig, og så bliver det jo lidt svært. Egentlig forstår jeg det ikke helt, for jeg har faktisk en ret fornuftig økonomi, men det er åbenbart ikke godt nok i disse krisetider.

Jeg har i løbet af de sidste par dage snakket med en masse forskellige banker om at låne penge hos dem, men intet har hjulpet. De lider åbenbart stadig af finanskrisen og er derfor ikke meget for at låne penge ud, og det kan jeg også godt forstå, men de får jo deres penge tilbage på et tidspunkt.

Nå men det kan jeg jo desværre ikke gøre så meget ved, men da jeg sådan set stadig har brug for pengene, kunne jeg godt tænke mig at høre, om der er nogle af jer læsere, der ved, hvor det kan lade sig gøre henne? Jeg har hørt om Ferratum, som er et privat låneinstitut, men er det sikkert at låne penge på den måde?

Som du nok kan fornemme, har jeg ikke ret meget forstand på alt det her med lån, og jeg har derfor brug for hjælp, så hvis du har bare en lille smule forstand på det, må du meget gerne kontakte mig her på bloggen, så jeg kan komme videre. Jeg har som sagt mere eller mindre desperat brug for at låne penge, og jeg er faktisk lidt ligeglad med, hvor meget det kommer til at koste mig, da jeg sådan set bare skal bruge pengene hurtigst muligt. Så kontakt mig endelig, hvis du ved noget, eller måske kan fortælle mig lidt om de forskellige slags lån.