Billige træbriketter i Tyskland sparer penge.

Billige træpiller – find ud af hvor du kan få gode tilbud på træpiller

Bruger du træpiller til at opvarme huset med så få mere at vide om, hvor du kan finde prisstærke tilbud på billige træpiller. Billige træpiller kan købes hos online træpille-forhandlere med levering direkte til dit dørtrin.

Træpiller er en fyringsmetode, som over det seneste årti er blevet stadig mere populær i Danmark. Fordelen ved træpillerne er da også mange og indebærer en høj brændværdi, CO2-neutral brandstof og at de er nemme og enkle at arbejde med. I dette indlæg vil vi fortælle mere om, hvad en træpille er, og hvor du kan finde gode tilbud på billige træpiller.

Hvad er træpiller?
Træpiller er typisk fremstilles af savsmuld og andre små træstykker, som via tryk omdannes til piller.

Størrelsen på en træpille er i Danmark på enten 6 eller 8 millimeter i diameter, hvoraf det er 8-millimeter pillerne, som er langt de mest populære. Længden på din træpille kan dog variere en del fra producent til producent.

Træpiller som populært biobrændsel
En af de store fordele ved træpilleafbrænding er, at pillerne er CO2-neutral. Med andre ord, det CO2 som du frigiver ved at afbrænde træpillen tilsvarer det CO2, som det oprindelige træ – som træpillen kommer fra – opsugede fra sine omgivelser.

I 2008 var det samlede forbrug af træpiller i Danmark på hele 1.060.000 ton, med yderligere stigning forventet over de kommende år.

Hvad koster billige træpiller?
Kiloprisen for træpille-leverancer svinger naturligvis fra leverandør. Dog er prisen hos danske træpilleleverandører typisk på mellem 1800 og 2200 kroner for lidt under et ton piller.

Hvis du køber dine piller i Tyskland, så vil du dog kunne spare adskillige hundrede kroner, blandt andet fordi der ikke er nogen moms. Således er prisen for lidt under et ton piller i Tyskland ofte på mellem blot 1500 til 1800 kroner.

Hvor kan jeg købe billige træpiller?
Billige træpiller kan med fordel købes på internettet hos nogle af de mange online træpilleforhandlere. Fordelen ved at anvende denne metode er, at du meget hurtigt kan sammenligne prisen hos de forskellige forhandlere, for derigennem at finde den bedste pris på den slags billige træpiller, som du er på udkig efter.

Dog husk ikke kun at fokusere på prisen, men også andre vigtige indikatorer såsom brandværdi, askeindhold, vandindhold og hvor meget slagger, som  afbrændingen af pillerne danner. Alle disse forhold er også vigtige at tage højde for i dit valg af træpille og træpilleforhandler.

2 thoughts on “Billige træpiller – find ud af hvor du kan få gode tilbud på træpiller

  1. Sikke en spændende artikel om træpiller! Det var faktisk lige præcis, hvad jeg gik og ledte efter, for jeg overvejer nemlig at begynde at fyre med dem, men jeg har indtil nu ikke følt, at jeg havde tilstrækkelig viden om dem, men nu tror jeg, at jeg vil prøve at give det en chance.

  2. Jeg har købt træpiller i rigtig mange år, men jeg har indtil nu ikke været klar over, at de også kan købes på nettet. På den måde kan man sikkert både spare tid og penge.

Comments are closed.