Jeg skal til at uddanne mig indenfor ejendomsadministration

Efter at jeg i sommers blev færdig med min ungdomsuddannelse, har jeg holdt et såkaldt ”sabbatår”, da jeg gerne ville have noget tid til at finde ud af, hvad jeg godt kunne tænke mig at lave fremover. Det har jeg dog fundet ud af nu, og valget er faldet på ejendomsadministration.

Jeg har egentlig aldrig rigtigt haft interesse for ejendomsadministration (og jeg vil også tro, at det er de færreste unge, der rent faktisk har det), men der er to andre hovedårsager til, at uddannelsen tiltaler mig. Den ene er, at det er en privat deltidsuddannelse, hvilket betyder, at jeg har mulighed for at have et job ved siden af studiet. Det er meget vigtigt for mig, da jeg i løbet af mit sabbatår har vænnet mig til en forholdsvist høj indkomst og absolut ikke har lyst til at nedjustere min livsstil.

Den anden årsag til, at jeg har valgt at studere ejendomsadministration, er, at der ikke er noget adgangskrav for at blive optaget på uddannelsen. Jeg er ikke bleg for at indrømme, at det er en stor fordel for mig, da jeg blev student med et karaktergennemsnit på 4,6 og derfor nok vil have svært ved at komme ind på langt de fleste uddannelser.

I det store og hele er jeg dog meget tilfreds med mit uddannelsesvalg, og nu glæder jeg mig bare til at starte på mit studie og til en (forhåbentlig) lys fremtid indenfor ejendomsadministration!