Jeg lægger Jan van Haasteren puslespil, når jeg er syg

Jeg er uheldigvis blevet ramt af en slem forkølelse, og jeg har derfor ligget syg derhjemme hele ugen. Jeg har slet ikke haft overskud til at tage i skole, på arbejde eller være sammen med vennerne, og det eneste jeg faktisk har lavet har været at lægge Jan van Haasteren puslespil derhjemme. Dem har jeg godt nok også lagt mange af nu.

Jeg har været syg siden søndag aften, og siden da har jeg formået at lægge samtlige Jan van Haasteren puslespil, vi har i huset, og jeg overvejer faktisk at købe nogle flere af slagsen. Jeg har nu ikke længere noget at lave, og jeg er virkelig dårlig til at kede mig.

Jeg har desuden fundet en hjemmeside, hvor man kan købe Jan van Haasteren puslespil online, og det synes jeg lyder super smart. Så behøver jeg nemlig ikke engang at gå udenfor for at købe nogle flere puslespil, men hvis jeg bestiller dem i dag, kommer de nok tidligst i morgen, men så må jeg jo bare finde på noget andet at lave i dag. Det er lige til at overkomme, hvis jeg ved, at der kommer nye Jan van Haasteren puslespil med posten inden for den nærmeste tid.

Jeg ved godt, at der naturligvis findes andre puslespil end lige præcis Jan van Haasteren, men jeg kan bedst lide hans motiver, og så synes jeg også, at det er rigtigt sjovt at finde den skjulte hajfinne, der er at finde i samtlige af hans puslespil. Jan van Haasteren var tydeligvis en meget interessant mand med nogle meget kreative tanker.

Det var faktisk alt fra mig for i dag. Nu vil jeg bestille nogle puslespil, så jeg har noget at lave i weekenden!

1 thought on “Jeg lægger Jan van Haasteren puslespil, når jeg er syg

  1. Ej hvor sjovt, jeg lægger også Jan van Haasteren puslespil, når jeg er syg! Ej det troede jeg virkelig, at jeg var den eneste, der gjorde 🙂

Comments are closed.