Skal vi vælge softshell jakker eller almindelige jakker med tryk?

Til et udendørsarrangement, der skal holdes her i byen, skal jeg have fundet en form for uniform til de, der har meldt sig som frivillige. Vi skal holde en form for marked, og det er første gang, det løber af staben, og vi håber selvfølgelig, det bliver en succes, som vi skal gentage de næste mange år også. Jeg har tænkt meget over vejret, og tænker, at vi skal have lavet en form for overtøj til de frivillige. Men vi skal også have fundet ud af, om vi skal have softshell jakker med tryk, eller om vi bare skal bestille almindelige jakker med tryk.

Personligt tror jeg, vi ville have størst gavn af softshell jakker med tryk, da arrangementet jo skal holdes til sommer, og det forhåbentlig bliver varmt nok til at vi kan nøjes med en tynd jakke, der lige beskytter mod det værste vind og vand, hvis det skulle gå helt galt. Og så kan de almindelige jakker med tryk måske godt gå hen og blive lidt for varme.

Ud over softshell jakker med tryk, skal vi selvfølgelig også have lavet nogle t-shirts, men det tror jeg dog ikke bliver noget større problem at få lavet, da det jo bare er helt almindelige t-shirts, vi skal bruge der.