Jeg kom for at køb kosttilskud, men gik også hjem med Beaute Pacifique

Jeg tror altså, at de der arbejder nede i den forretning, hvor jeg normalt køber mine vitaminer, er jordens bedste sælgere. Jeg ender altid med at købe meget mere, end jeg var kommet efter. Og jeg går meget op i min sundhed, så jeg vil heller ikke undvære at besøge forretningen en gang i mellem, og det er altså også hyggeligt at komme derind og købe kosttilskud. Her sidst, da jeg var inde hos dem, fik de blandt andet solgt mig det bedste hudpleje creme, jeg nogensinde havde prøvet. Det var fra Beaute Pacifique, som umiddelbart ikke var et mærke, jeg kunne genkende.

Dog kom jeg i tanke om, at jeg havde hørt om Beaute Pacifique for nogle uger siden, da jeg besøgte min søster, og hun lige selv havde købt noget fra dem. Og det er altså også et rigtig lækkert mærke, så jeg er slet ikke ked af, jeg kom til at bruge lidt ekstra penge i forretningen, end jeg ellers havde planlagt.

Jeg var nemlig bare kommet for at købe noget mere kosttilskud fordi jeg var løbet tør for det derhjemme, og det var faktisk lige før, jeg glemte at købe det, fordi jeg var blevet så begejstret for min nye hudplejecreme.