Jeg overvejer at skifte bank til Spar Lolland

Jeg går i tankerne om at skifte bank. Jeg ved dog ikke helt hvilken at jeg vil skifte over til. En mulig kandidat er Spar Lolland, da jeg i hvert fald aldrig har hørt noget dårligt om dem. Men der er jo mange muligheder, og det kan være svært at finde den allerbedste til lige netop ens behov.

Spar Lolland ser dog ud til at være mere gennemskuelig end de fleste og det kommer man altså langt med i min bog. Så har jeg langt større tilbøjelighed til at stole på dem, og det er der altså rigtig mange firmaer der kunne lære noget af.

Tag mobil branchen for eksempel. Der er det praktisk talk umuligt at danne sig et godt overblik hos langt de fleste mobilselskaber. Det er simpelthen sådan en jungle, at man nemt giver op, og bare tager den første og bedste. Eller den første man får anbefalet af sine venner.

Det ender nok med, at jeg bare hopper ud i at prøve Spar Lolland. Det er umiddelbart den bank jeg har mest fidus til, og nogen gange skal man bare stole på sin egen intuition, også selvom man ikke er kvinde.