Udklædningsfest: Nu med sexede kostumer og kunstige øjenvipper

Min veninde og jeg skal til fest i weekenden, og det er ikke en helt almindelig fest – det er nemlig en udklædningsfest. Det betyder selvfølgelig, at alle gæsterne skal komme iklædt kostumer, og da det er en fest, vil min veninde og jeg gerne købe nogle sexede kostumer, og vi skal selvfølgelig også have kunstige øjenvipper på.

Kunstige øjenvipper er et must, og dem går vi faktisk begge to med hver dag, så dem har vi masser af på lager. Det jeg bare tænker er, at det kunne være sjovt at købe nogle kunstige øjenvipper i en anden farve end sort. Det ville jo nok være lidt mere festligt, og jeg tror også, at det ville passe lidt bedre til de sexede kostumer, vi har tænkt os at købe.

Vi har nemlig kigget lidt på nogle sexede kostumer, som vi har set i en butik inde i byen, og dem har vi tænkt os at købe. Jeg synes bare altid, at det er lidt problematisk, når man skal til kostumefest, for man ved aldrig, hvilke kostumer de andre gæster har på.

Jeg vil helst ikke skille mig alt for meget ud fra mængden, men jeg vil selvfølgelig heller ikke ligne alle andre, og det er derfor altafgørende, hvad for nogle sexede kostumer og kunstige øjenvipper, vi ender med at købe.

Vi har snakket lidt om, hvorvidt vi skal købe to ens sexede kostumer, eller om vi skal købe to forskellige kostumer, og jeg kan både se fordele og ulemper ved begge scenarier. Køber vi de samme kostumer, så ligner vi jo rimelig meget hinanden, og så bliver vi måske sammenlignet, og hvem ser bedst ud i de sexede kostumer etc.

På den anden side kunne det være sjovt, at have samme kostumer på, for vi er altid sammen, og så kunne vi udgive os for at være tvillinger. I så fald kunne vi også tage nogle kunstige øjenvipper på i forskellige farver, så vi ikke ligner hinanden fuldstændig.

Det kunne faktisk være en ret sjov ide, hvis en af os tager gule kunstige øjenvipper på, og den anden tager røde kunstige øjenvipper på for eksempel. Det tror jeg også kunne peppe vores sexede kostumer lidt op.

De sexede kostumer køber vi enten i dag eller i morgen, og jeg er spændt på at se, hvad vi ender med at købe, og om vi ender med at købe de samme kostumer eller nogle forskellige. Kunstige øjenvipper skal vi jo også have.

4 thoughts on “Udklædningsfest: Nu med sexede kostumer og kunstige øjenvipper

  1. Det lyder da super sjovt med sådan en kostumefest. Hvordan ser jeres kostumer ud? Jeg kunne nemlig godt bruge lidt inspiration.

  2. Ej hvor sjovt, jeg var også til kostumefest i weekenden! Tænk hvis det er den samme fest, vi har været til..

    Hvilke kostumer havde I på? Jeg havde et blåt alfelignende kostume på.

  3. Jeg ELSKER kostumer, og jeg ville virkelig ønske, at der var nogle flere, der gad deltage i kostumefester. Hmm det kunne være, at man selv skulle arrangere en fest så.

  4. Den eneste grund til at jeg deltager i kostumefester er, så jeg kan benytte lejligheden til at tage nogle sexede kostumer på.

Comments are closed.