Mobil tilbehør: Hjælp, jeg har glemt min iphone oplader i Jylland

Her i weekenden var jeg hjemme og besøge en veninde i Jylland, og det var en rigtig sjov tur. Uheldigvis opdagede jeg, da jeg kom hjem sent i går aftes, at jeg havde glemt min iphone oplader hos min veninde, og det er rimelig langt at tage til Jylland for en iphone oplader. Jeg overvejer derfor at købe en ny sammen med noget andet mobil tilbehør.

Jeg har nemlig længe overvejet at købe et nyt cover til min iphone, og det kan jeg jo så købe samtidig med, at jeg køber en ny iphone oplader.

Man kan i dag købe en masse forskelligt mobil tilbehør, og det er jo lige noget for mig. Jeg har dog altid ventet på, at jeg har haft råd til at købe mobil tilbehør, og det har jeg heldigvis nu, hvilket passer perfekt, da jeg jo står og mangler en iphone oplader.

Jeg ved bare ikke helt, hvor jeg kan købe mobil tilbehør henne, og det er sådan set derfor, jeg skriver dette indlæg. Jeg ville nemlig høre, om der er nogle af jer, der ved, hvor man kan købe mobil tilbehør henne? I så fald må I meget gerne kontakte mig her på bloggen.

Jeg kender rigtig mange, hvis iphone oplader enten er gået i stykker eller blevet væk, og de har ikke været længe om at skaffe sig en ny. Jeg synes bare, at det virker rimelig akavet at spørge dem, hvorfor jeg nu spørger herinde.

Sagen er nemlig den, at man er rimelig uheldig stillet, hvis man ikke har en iphone oplader, for en iphone skal ca. lades op en gang om dagen. Min iphone har allerede brugt halvdelen af strømmen, og hvis jeg ikke finder noget brugbart mobil tilbehør inden batteriet løber tør for strøm, har jeg altså ingen telefon, jeg kan bruge.