Reklametryk på tøj og tryk på kanvasposer

Jeg og min familie har i mange år administreret et lille renseri, hvor vi både hjælper private med at få en plet af et dyrt jakkesæt eller lignende, men også større virksomheder, som for eksempel fritidsordninger og andre institutioner, med større vaske ordninger. Dette fungerer alt sammen ganske godt, men vores kanvasposer, som bliver brugt til større mænger tøj, er efter hånden så slidte, at de nødvendigvis må skiftes ud. Og så var det jo at jeg fik den gode idé at få lave tryk på vores kanvasposer, altså med vores logo, telefonnummer og den slags, som et overdimensioneret visitkort.

Det er dog ikke helt så let som jeg troede, at finde nogen som laver reklametryk på tøj, eller kanvasposer, fordi fleste ser helst at man køber tøjet, eller i dette tilfælde kanvasposerne, gennem dem, men da vi allerede har købt dem, er det jo ikke praktisk.

Vi skal altså have lavet tryk på kanvasposer, men må også erkende at vi har brug for hjælp, for vi har ganske enkelt ikke de nødvendige kontakter. Jeg antager at en firma som kan lave reklametryk på tøj også kan lave tryk på kanvasposer, så bare glem kanvasposerne for nu. Jeg håber virkelig at der er nogen her som kan hjælpe. Tak

1 thought on “Reklametryk på tøj og tryk på kanvasposer

  1. Når det kommer til reklametryk på tøj findes der et helt fantastisk firma som hedder xpress tryk og ja, de kan også lave tryk på kanvas poser.

    Håber det kan bruges.

Comments are closed.