Hyppig vandladning hos mænd og kvinder skal kunne opereres mod

Hyppig vandladning hos mænd er hos mange læger anset for at være en skrækkelig sygdom at have, fordi det ikke er anset for at være noget, der er normalt at operere for eller er dækket af den almindelige sygeforsikring, fordi de fleste højtstående læger mener det er en livsstilssygdom, som kan kureres med ændringer i valg af mad og forskellige bevægelser samt motion.

Det er, for dem der lider af hyppig vandladning hos mænd, et ganske seriøst problem, fordi de gerne vil af med det, hvilket er ganske forståeligt, fordi der ikke er nogen, der gider rende på toilette hele tiden, det gør det jo besværligt at passe et job eller noget som helst andet for den sags skyld.

En meget kendt tv-doktor har været ude og forsøge at starte debatten om hyppig vandladning hos mænd og kvinder, fordi det bliver nød til at blive talt om for at der kommer til at ske en ændring, i hvordan staten ser på denne lidelse.

Hyppig vandladning hos mænd er for mange en stressende ting at lide af, fordi det ofte betyder at de bliver holdt tilbage i helt almindelige ting, som de plejer at kunne gøre, men pga. denne lidelse må blive forhindret i.