Låsesmed i København – gerne Amager – til større låseteknisk opgave

Jeg er, af det firma som jeg arbejder for, blevet sag til at hyre en låsesmed i København, helst på Amager, som kan tilbyde den løsning vi leder efter, naturligvis til den rette pris.

Det er imidlertid en jungle, så jeg vil virkelig værtsætte noget assistance i den forbindelse, for jeg har ikke været i været i stand til at finde én eneste låsesmed på Amager, som kan varetage den store opgave, og således er der kun tilbage at lede efter en låsesmed i København, men København er temmelig stort, så jeg leder altså efter anbefalinger, og så kan det jo også være at der findes en låsesmed på Amager som jeg har overset.

I bund og grund skal hele låse og alarm systemet skiftes ud, men da sikkerheden i firmaet har utrolig høj prioritet, skulle det ikke gerne tage længere end en arbejdsdag. Måske kan man skille udskiftning af låse og alarm og gøre det på to dage, men det er også det eneste alternativ. Som sagt har jeg ikke fundet en låsesmed på Amager som kan klare opgaven, men der må jo findes en et eller andet sted, om vi så må nøjes med en låsesmed i København, nå ja, det går jo nok.

1 thought on “Låsesmed i København – gerne Amager – til større låseteknisk opgave

  1. Jeg tror nogle gange at man må lade sig nøje og slække lidt på kravene. Alt kan naturligvis lade sig gøre for den rette pris, men jeg må erkende at jeg ikke kan være til megen hjælp når det kommer til en låsesmed i København.

Comments are closed.