Tryk på kasketter – Hvor går jeg hen og får lavet det?

Jeg skal have fundet frem til en måde hvorpå jeg kan få lavet tryk på kasketter, cirka 100 af slagsen. Det er en lille reklamekampagne jeg skal til at sætte i gang, og jeg tænkt at tryk på kasketter kunne være sjovt og praktisk her til sommer.

Som udgangspunkt ser jeg to løsninger på problemet. Dels er der den gamle metode, hvor man selv stryger trykket på, men dels er det rigtig mange kasketter at stå og lave selv, og dels har jeg ingen idé om hvordan jeg får fat i selve trykket. Jeg tror nok at man kan få noget specielt papir til printeren, men jeg har spurgt i den lokale boghandel, men de kendte ikke noget til det. Men tryk på kasketter skal der laves, og alternativ nummer to, som jeg i den grad foretrækker, er naturligvis at finde et firma, som kan forestå trykkearbejdet.

Men hvor finder jeg et firme som kan lave tryk på kasketter? Jeg har ledt og ledt, men er ikke kommet nogen vegne. Jeg aner ikke hvor jeg skal begynde eller ende. Jeg har prøvet på netter, nummeroplysningen, ja selv de gule sider, men jeg er ingen vegne nået. Således håber jeg at finde hjælp her.