Kundetæller og butiksklokker til min super hyggelige nye butik

Når man som jeg, har været heldig nok at få fingerende i en super hyggeligt lille butik, oven i købet til en rimelig penge, indser man hurtigt at der også følger andre udgifter med. I første omgang prøver jeg at få fat i en kundetæller og nogle butiksklokker.

Kundetælleren er egentlig ikke nødvendig, men jeg tænker at den kan være meget rar at have, og jeg har sådan set allerede fundet den på nettet. En mægtig smart model som ud over at være pæn, kun tæller kunder i den ene retning, og således ikke tæller de kunder der forlader butikken. Det er da smart.

Butiksklokker er imidlertid en noget mere kompliceret opgave. Først af alt, så synes jeg at når nu jeg har fundet sådan en smart kundetæller, som kun tæller i den ene retning, så må det også kunne lade sig gøre at få butiksklokker der fungerer efter samme princip, således at de ikke ringer hver gang at døren åbner. Men der er også en ekstra lille hage. For der følger en hyggelig lille gård med butikken, hvor jeg tror at jeg kommer til at bruge meget tid, når der ikke er kunder i butikken, men jeg tror ikke at jeg kan høre mine butiksklokker helt derud, og således vil jeg gerne at jeg kan sætte en ekstra højtaler til, eller noget i den retning, som jeg så kan trække ud til gården. Her er grænsen for min tekniske snilde også nået.