Japanske knive og et mandolinjern skal man da have i sit køkken

Jeg er ved at uddanne mig til kok, og jeg leder derfor efter nogle japanske knive. Egentlig var det en stor overraskelse for både mig selv og min omgangskreds, at jeg valgte at melde mig til lige netop denne uddannelse, men efter gymnasiet, valgte jeg at tage et sabbatår, der hurtigt blev til to, hvor jeg for det meste sad bag en computer, trængte jeg til at komme ud og prøve noget nyt. Og jeg er blevet utroligt glad for det allerede. Min familie gav mig et mandolinjern i fødselsdagsgave for nogle uger siden, for at bakke op om min uddannelse.

Men nu kunne jeg altså godt bruge nogle japanske knive. Jeg har hørt om en butik, der ligger i København, som skulle have et bredt udvalg af knive og andet grej til madlavning. Jeg har aldrig selv været der, så jeg glæder mig meget til at se, hvad det er for en forretning.

Mit mandolinjern blev jeg hurtigt ret glad for. Jeg bruger det næsten hver gang, jeg laver salat, og det er langt hurtigere, end hvis man skulle skære det i hånden.

Jeg har bestemt ikke fortrudt, at jeg meldte mig til kokkeuddannelsen. Jeg har fået en stor interesse for madlavning, og nu hvor jeg allerede har mandolinjern og meget andet kokkeudstyr, mangler jeg stort set kun at få japanske knive, så er mit køkken næsten komplet.