Jeg skal have mobilt bredbånd til sommerhuset!

I går fortalte min kæreste mig, at jeg skulle skaffe et abonnement på mobilt bredbånd til vores ferie i sommerhuset. Da hun kunne tjekke mails og holde øje med hendes smykkeshop deroppe, og at jeg kunne arbejde af og til, selvom vi var i sommerhuset.

Derfor måtte jeg hellere finde mig et abonnement, der ville virke deroppe i sommerhuset og havde en god internetforbindelse. Så jeg gik ind på Google.dk, og søgte efter ”mobilt bredbånd”, hvorefter jeg fandt en god og detaljeret prissammenligning af mobilt bredbånd med gode artikler om teknik, support og meget mere.

Jeg fandt hurtigt det abonnement på mobilt bredbånd, der havde den bedste hastighed og den bedste usb-router, som jeg bestilte. To dage efter dumpede det ind af døren, og blev hurtigt sat op og kom i brug. Hastigheden var super stabil og hurtigt, og det hele fungerede bare, der var intet at klage over, også god service at modtage det to dage efter bestilling.

Da vi to uger efter var oppe i sommerhuset, fungerede vores nye bredbånd også bare, trods at sommerhuset lå langt ude på landet. Så jeg kan kun anbefale mobilt bredbånd, hvis man skal have en alternativ internetforbindelse i sommerhuset.