Hvor finder du billig blæk i stedet for dyre Canon printerpatroner?

Jeg er en af de få typer, der er tilbage i verden, der stadig foretrækker at læse ting på rigtigt papir, så derfor bruger jeg selv sagt også en printer rigtig meget. Det gør naturligvis, at det godt kan gå hen at blive lidt dyrt, når jeg skal ud at købe Canon printerpatroner så ofte, men nu har jeg endelig fået et virkelig godt sparetip fra en af mine venner, der havde samme lille problem som jeg, men som fandt et sted, hvor de solgte billig blæk.

Min ven, der kom med sparetippet, udskriver nemlig rigtig mange sider hver eneste dag på sit job, og han har samtidig fået ansvaret for at købe Canon printerpatroner til arbejdet. I disse sparetider tænkte han derfor meget over, hvordan det kunne gøres så billigt som muligt. Måske skulle man bestille et større parti hjem, og derved få billig blæk i mængderabat, eller måske skulle man ud og investere i nogle helt andre printere, hvis patroner ikke var så dyre.

Det var helt tilfældigt, at han en dag, da han sad derhjemme og surfede på nettet, at han faldt over en bannerreklame for en hjemmeside, der solgte billig blæk, og blandt andet også nogle Canon printerpatroner. Det vil dog sige, at det ikke var de originale patroner, man kunne finde på siden, men nogle billige kopier, der er kompatible med de såkaldt rigtige patroner.

Som du nok kan regne ud, er kompatible printerpatroner langt billigere end de originalen Canon printerpatroner, og faktisk kan man spare over halvdelen af pengene ved at gå efter billig blæk. Så hvis du, lige som os, også printer rigtig meget, så kan det altså godt betale sig at gå efter nogle lidt billigere kopier, for jeg lover dig, at kvaliteten er fuldstændig den samme.