Naturlægemidler kan hjælpe med mange forskellige sygdomme

Nu er det min tur til at lave min helt store hyldest til naturlægemidler. Jeg har i lang tid ikke været klar over, hvor godt de rent faktisk virker, og hvor godt de kurerer det, som der står på pakken de kurerer. Jeg var meget skeptisk første gang jeg blev forslået at prøve dem, men da jeg var kommet over den første skepsis, kunne jeg langt bedre give det en chance.

Først troede jeg at det var rent placebo at bruge naturlægemidler, og at man ikke kunne få samme virkning, som hvis man bare tog noget ordineret medicin fra doktoren og apoteket. Men efter at have prøvet det med adskillige småting, som forkølelse og fordøjelsesproblemer, har jeg nu en hel anden opfattelse af dets rækkevidde.

Når jeg er syg tjekker jeg altid om der er naturlægemidler, der kan hjælpe med at komme af med det inden jeg går til lægen for at få noget medicin. Det er der oftest, fordi det har en meget bred rækkevidde. F.eks. kan enkelte naturlægemidler fingere til flere forskellige sygdomme, fordi det bekæmper forskellige bakterier og ikke bare en bestemt slags sygdom.

Naturlægemidler er min redning i mange henseender, og jeg er glad for at det er 100 % naturligt, det gør mig mere tryg ved at bruge det.